Fotografie zeilreis - Op stap met de Waddenfotograaf

Maandag 7 oktober t/m donderdag 11 oktober 2019

649,00 per persoon

Nog 0 plaatsen beschikbaar

De Wadden: mooiste natuurgebied van Nederland

Hou je van fotograferen? En wil je er wel eens lekker tussenuit? Boek dan nu een ontspannen midweek zeilen en fotograferen in het mooiste natuurgebied van Nederland.

Geheel verzorgd inclusief cursus

Aan boord van de klipper Wilhelmina wacht je een geheel verzorgde reis, inclusief slaapplaats en culinaire maaltijden van schipper en Waddenkok Harriët. Ervaren wadloopgids en Waddenfotograaf Henk Postma leert je de technische kneepjes van het vak. Van heel dichtbij maak je de vele gezichten van het Waddengebied mee. Aan het einde van de reis stap je ontspannen van boord met een uniek, zelf gefotografeerd reisverslag en vele tips en tricks die je ook thuis kunt toepassen.
Wil je meer weten over de reis en de cursus? Neem dan contact op via info@wadgenieten.nl.

Waddenfotograaf Henk Postma

Henk Postma is een gepassioneerd natuurfotograaf. Met name het noordelijk landschap en het waddengebied hebben zijn voorkeur. Niet alleen als fotograaf maar ook als wadloopgids is hij regelmatig in dit gebied aanwezig om met passie en bevlogenheid de natuur in beeld te brengen.

Zijn foto’s worden veel gebruikt door de Waddenvereniging. Maar ook Roots, de KNRM, Ministerie van I&M, de Waddenacademie en Rijkswaterstaat maken vaak gebruik van zijn materiaal. Als voormalig audiovisueel vakdocent bij de NHL-Stenden Hogeschool te Leeuwarden is hij jarenlang op educatieve wijze betrokken geweest bij de fotografie.

Eind 2016 heeft hij samen met Eveline Poll een fotoboek ‘Het wad, te voet’ gepubliceerd. Dit boek is een ode aan het wadlopen en geeft aan de hand van 135 foto’s een beeld van alles wat een wadloper tegen kan komen tijdens zijn oversteek of naar een andere bestemming op het wad.

Wil je meer weten over Henk Postma, kijk dan op: www.wad-mooi.nl.

Handige info

Een fotografie cursus is een vierdaagse zeilreis van maandag tot en met donderdag. We stappen op en af in de haven van Harlingen. De reis is inclusief maaltijden en exclusief drankjes. Drankjes worden aan boord apart afgerekend. Maximaal 12 personen. Geen zeilervaring nodig.

Aan boord:

Maandag +/- 10.00 uur inschepen Donderdag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina