Bontekoerace – Wedstrijdzeilen op het Markermeer

Zeilrace (meerdaags)

vrijdag 26 oktober t/m zondag 28 oktober 2018

€ 220,00 p.p.

Bontekoerace: traditionele hardzeilrace

De Bontekoerace is hardzeilevenement voor traditionele schepen in en om het Markermeer. Een ‘bonte verzameling’ van schepen doet mee aan deze gezellige race. De starthaven is Hoorn.

Aan boord van de Wilhelmina

Op vrijdagavond 20.00 uur is de aankomst in Hoorn. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we met elkaar kennismaken en de race bespreken. Na een heerlijk ontbijt en een oefenrondje op het Markermeer, starten we zaterdag om 12.00 uur met de wedstrijd. Tijdens de race is er professionele wedstrijdcrew aanwezig die uitgebreid kan vertellen over navigeren op een klipper. Zondagmiddag zeilen we nog een ronde en finishen we weer in Hoorn.

Stamppotbuffet voor harde werkers en genieters

Aan boord van de Wilhelmina wacht een geheel verzorgde reis inclusief ontbijt, lunch en diner. Gezien het jaargetijde kan een overheerlijk stamppotbuffet natuurlijk niet ontbreken.

Meezeilen ja of nee?

Alle gasten mogen tijdens de race een handje meehelpen, maar het hoeft niet. Ontspan, geniet vooral van de natuur en de gezelligheid aan boord. De zeilervaring is een belevenis op zich!

Handige info

De Bontekoerace is een tweedaags zeilweekend van vrijdag 26 oktober t/m zondag 28 oktober. We stappen op en af in de haven van Hoorn. De reis is inclusief maaltijden en exclusief drankjes. Drankjes worden aan boord apart afgerekend. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig.
Informeer vrijblijvend naar eventueel meevaren vanuit Harlingen naar Hoorn.

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 20.00 uur inschepen

Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Hoorn

Nu reserveren