Pieperrace – Zeilen op het IJsselmeer bij Volendam

Zeilrace (meerdaags)

vrijdag 6 april t/m zondag 8 april 2018

€ 220,00 per persoon

Pieperrace: ontspannen zeilrace rondom Volendam

De Pieperrace is een tweedaagse zeilrace in en om het IJsselmeer. De starthaven is Volendam, een gezellig dorp dat bekend staat om de vele toeristen die het plaatsje aandoen, de visserij en natuurlijk de paling sound.

Zeilen aan boord van de Wilhelmina

Op vrijdagavond 20.00 uur is de aankomst in Volendam. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we met elkaar kennismaken en de race bespreken. Na een heerlijk ontbijt en een oefenrondje op het IJsselmeer, starten we zaterdag om 12.00 uur met de wedstrijd. Tijdens de race is er professionele wedstrijdcrew aanwezig die uitgebreid kan vertellen over navigeren op een klipper. Zondagmiddag zeilen we nog een ronde en finishen we weer in Volendam.

Stamppotbuffet voor harde werkers en genieters

Aan boord van de Wilhelmina wacht een geheel verzorgde reis inclusief ontbijt, lunch en diner. Gezien het jaargetijde kan een overheerlijk stamppotbuffet natuurlijk niet ontbreken.

Meezeilen ja of nee?

Alle gasten mogen tijdens de race een handje meehelpen, maar het hoeft niet. Ontspan, geniet vooral van de natuur en de gezelligheid aan boord. De zeilervaring is een belevenis op zich!

Handige info

De Pieperrace is een tweedaags zeilweekend van vrijdag 6 april t/m zondag 8 april. We stappen op en af in de haven van Volendam. De reis is inclusief maaltijden en exclusief drankjes. Drankjes worden aan boord apart afgerekend. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig.
Informeer vrijblijvend naar eventueel meevaren vanuit Harlingen naar Volendam.

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 20.00 uur inschepen

Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Volendam

Nu reserveren