Waddenrace – Wedstrijdzeilen over getijdewater

Zeilrace (meerdaags)

vrijdag 2 november t/m zondag 4 november 2018

â‚Ŧ 220,00 p.p.

De Waddenrace: puzzelen met wind en getijdestroom

Alleen voor de afsluiter, een daverend slotfeest met band, zou je al meegaan aan boord. Maar het is het getijdewater dat deze race bijzonder spannend maakt. We moeten de wind Ên de stroom mee hebben om op eigen kracht aan te meren in de havens van Wieringen, Texel, Vlieland en Terschelling. De starthaven is Harlingen.

Aan boord van de Wilhelmina

Op vrijdagavond 20.00 uur is de aankomst in Harlingen. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we met elkaar kennismaken en de race bespreken. Na een heerlijk ontbijt starten we zaterdag om 08.00 uur met de wedstrijd. Tijdens de race is er professionele wedstrijdcrew aanwezig die uitgebreid kan vertellen over navigeren op een klipper. Op zondag finishen we in Harlingen.

Stamppotbuffet voor harde werkers en genieters

Aan boord van de Wilhelmina wacht een geheel verzorgde reis inclusief ontbijt, lunch en diner. Gezien het jaargetijde kan een overheerlijk stamppotbuffet natuurlijk niet ontbreken.

Meezeilen ja of nee?

Alle gasten mogen tijdens de race een handje meehelpen, maar het hoeft niet. Ontspan, geniet vooral van de natuur en de gezelligheid aan boord. De zeilervaring is een belevenis op zich!

Handige info

De Waddenrace is een tweedaags zeilweekend van vrijdag 2 november t/m zondag 4 november. We stappen op en af in de haven van Harlingen. De reis is inclusief maaltijden en exclusief drankjes. Drankjes worden aan boord apart afgerekend. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig.

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 20.00 uur inschepen

Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Nu reserveren