Berenloop 2022 - Een lang weekend op Terschelling

Vrijdag 4 november t/m maandag 7 november 2022

445,00 per persoon

Nog 20 op voorraad

Een lang weekend op Terschelling

De Berenloop is een jaarlijkse hele en halve marathon op Terschelling. Er is een prachtige route uitgezet voor de deelnemers. Op Zaterdag kan men de ‘kleine Berenloop doen en zondag de hele of de halve Berenloop.

De leukste en gezelligste Marathon van Nederland

Wil je meelopen, geef je dan zo snel mogelijk zelf op bij de berenlooporganisatie. https://www.berenloopterschelling.nl

De kaarten zijn beperkt.

Behalve lopers, zijn er ook veel fans, die hun vrienden komen aanmoedigen en overal opduiken om een ieder aan te moedigen.

Dit lange weekend op Terschelling is het vooral de saamhorigheid die centraal staat, lopers en de aanmoedigers langs de kant, dat alles maakt tot een warm en bijzonder evenement.

 

Vrijdagmiddag zeilen wij alvast naar Terschelling en lunchen onderweg. Vrijdagavond zorgt Harriët voor de eerste van 3 heerlijke avondmaaltijden

De reis is inclusief ontbijt en lunch en er word een heerlijk 2 a 3 gangen menu geserveerd. Alles zoveel mogelijk vers en smaakvol gemaakt door schipper en kok Harriët.

Drankjes aan boord.

Net als op onze andere zeilreizen, zorgen wij voor voldoende drankjes aan boord. De bar bestaat uit: Rode en witte wijn, Bier met en zonder alcohol, diverse sapjes, frisdranken, spa rood en blauw, berenburg, jenever, gin, tonic, gingerbeer. Heb je speciale wensen, laat het ons weten en wij zorgen dat het aan boord is.

De drankjes koop je middels de Wilhelmina muntjes aan boord. 5 stuks voor €11,-

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Handige info

Een meerdaagse zeil / hotel reis van vrijdag 12.00 tot maandag 16.00 We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Je kunt tegen een toeslag van €110,- ook een tweepersoonshut voor jou alleen reserveren. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Vrijdagmiddag +/- 12.00 uur inschepen Maandagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina