Bevrijdingsreis - Een lang weekend genieten.

Woensdag 1 mei t/m zondag 5 mei 2024

595,00 per persoon

Nog 16 op voorraad

Genieten van werelderfgoed Waddenzee.

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van het voorjaar. Woensdagavond na aankomst in Harlingen, kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen. Naar welk eiland varen we? of misschien vallen we wel droog op een mooie zandplaat.

Samen spotten we zeehonden en genieten we van het grandioze uitzicht, een onvergetelijke ervaring.

Culinaire bevrijdingsreis op de Waddenzee.

Deze eerste dagen in mei, genieten we op de Waddenzee, ruiken het voorjaar en genieten we van de eerste lentezon. Bij aankomst aan boord staat er een heerlijke reizigersmaaltijd voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

De bevrijdingsreis is inclusief uitgebreid ontbijt en heerlijke lunch. Alle andere avonden wordt er een heerlijk 3 gangen menu geserveerd.

Onze chef de cuisine  is Harriët Stalman zij zorgt voor heerlijke maaltijden. Geïnspireerd door diverse culinaire meester-koks kookt zij met passie en komen er prachtige borden met smaakvolle gerechten uit de keuken. Steeds meer lokaal en steeds meer duurzaam, maar altijd lekker, de ene keer vis en de andere keer vlees maar ook voor vegetariërs  en andere ‘diëten’ het zijn altijd culinaire topgerechten.

Drankjes aan boord

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, Bier met en zonder alcohol, Berenburg, Jenever, Gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met wilhelminamuntjes die u aan boord kunt kopen.

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Handige info

Individuele inschrijving. Alleen of samen met je partner of gezin boek je 1 van onze 10 hutten. Heb je geen zin om je hut te delen met iemand anders, dan kun je je eigen hut reserveren, dit kost € 60,- per nacht extra. De individuele reizen zijn inclusief: • Handdoeken • Zeilpak • Welkomsmaaltijd op de avond van inschepen • Andere avonden een 3 gangen diner • Ontbijt en lunch Exclusief: • Drankjes, deze zijn aan boord te koop • Service kosten á € 15,- per persoon, deze worden contant aan boord afgerekend. • Reiskosten van en naar de haven van afvaart.

Aan boord:

Woensdagavond +/- 18.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Zuiderhaven t/o 45, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina