Bevrijdingsreis 2022 - Geniet van (h)eerlijk eten en bijzondere natuur

Donderdag 5 mei t/m zondag 8 mei 2021

395,00 per persoon

Nog 16 op voorraad

Genieten van werelderfgoed Waddenzee.

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van het voorjaar. donderdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen.

Culinair genieten aan boord.

Geniet van een dagje bevrijdingsfestival en check s’avond in aan boord van de Wilhelmina. Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

Deze Culinair reis Wadden is inclusief ontbijt en lunch. Alle andere avonden wordt er een heerlijk 3 gangen menu geserveerd. Alles zoveel mogelijk vers en smaakvol gemaakt door schipper en kok Harriët, zij laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

Niet alleen vlees maar ook vis staat regelmatig op het menu, maar ook voor vegetariërs maken wij een heerlijk 3 gangen menu.

Handige info

Een meerdaagse zeilreis van donderdag 19.00 tot zondag 16.00 We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Donderdagavond +/- 19.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina