Culinair voorjaarsweekend 2022 - Genieten van (h)eerlijk eten en bijzondere natuur

Vrijdag 13 mei t/m zondag 15 mei 2022

295,00 per persoon

Nog 10 op voorraad

Culinair genieten op de wadden

Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van het voorjaar. Vrijdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen.

Asperges aan boord

Dit Culinair weekend Wadden is inclusief ontbijt en lunch op zaterdag en zondag. Zaterdagavond wordt er een heerlijk 4-gangen menu geserveerd, waarin de typische voorjaarsgroente asperge natuurlijk niet mag ontbreken. Schipper en kok Harriët laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

Handige info

Een weekend is een tweedaagse zeilreis van vrijdag tot zondag. We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 19.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina