Culinair wild weekend 2022 - Met een overheerlijk wildmenu.

Vrijdag 7 t/m zondag 9 oktober 2022

325,00 per persoon

Nog 16 op voorraad

Culinair genieten op de wadden

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van de herfst. Vrijdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen

Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

Wild

Onze wildkok is Gerard Koopmans. Hij neemt zijn eigen wild mee en maakt er een prachtige culinaire beleving van. Gerard is wildbeheerder en culinaire duizendpoot.
Heeft al eens de wedstrijd Italiaans koken gewonnen op 24 kitchen.

Gerard heeft al vele evenementen en reizen voor ons verzorgd en is dol op onze mooie keuken, waar hij alle ruimte heeft om een prachtig menu neer te zetten.

Handige info

Een weekend is een tweedaagse zeilreis van vrijdag tot zondag. We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Door de coronaregels, kunnen zich maximaal 12 deelnemers inschrijven

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 19.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina