Culinair wild weekend - Met een overheerlijk wildmenu.

Vrijdag 11 t/m zondag 13 oktober 2024

399,00 per persoon

Nog 14 op voorraad

Culinair genieten op de wadden

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van de herfst. Vrijdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen

Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

Wild

Harriët kookt dit weekend samen met onze wildkok Gerard Koopmans. Hij neemt zijn eigen wild mee en maakt er een prachtige culinaire beleving van. Gerard is wildbeheerder en culinaire duizendpoot.
Heeft al eens de wedstrijd Italiaans koken gewonnen op 24 kitchen.

Gerard heeft al vele evenementen en reizen voor ons verzorgd en is dol op onze mooie keuken, waar hij alle ruimte heeft om een prachtig menu neer te zetten.

Drankjes aan boord.

Net als op onze andere zeilreizen, zorgen wij voor voldoende drankjes aan boord. De bar bestaat uit: Rode en witte wijn, Bier met en zonder alcohol, diverse sapjes, frisdranken, spa rood en blauw, berenburg, jenever, gin, tonic, gingerbeer. Heb je speciale wensen, laat het ons weten en wij zorgen dat het aan boord is.

De drankjes koop je middels de Wilhelmina muntjes aan boord.

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Handige info

Een weekend is een tweedaagse zeilreis van vrijdag tot zondag. We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Je kunt tegen een toeslag van €60,- per nacht ook een tweepersoonshut voor jou prive reserveren. Meld je aan via e-mail en doe een aanbetaling van 10 %, dan betaal je de rest 2 weken voor afvaart.

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 19.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina