Dagtocht voorjaar 2022 - Geniet een heerlijke dag op de Wadden

Zondag 15 mei 2022

98,00 per persoon

Nog 25 op voorraad

Dagje genieten op de wadden

Om 10.00 uur staat er koffie thee en wat lekker voor je klaar aan boord van de Wilhelmina.

Na een korte kennismaking, kiezen wij het ruime sop, daar hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van het voorjaar. Rond het middaguur gaan we ten anker en genieten we van de rust en de ruimte van dit unieke natuurgebied.

Na de lunch gaat het anker weer op en zoeken wij verder onze weg tussen de zandplaten. Tussen 16.00 en 16.30 zijn wij weer terug in de haven.

Lunch aan boord

Deze dagtocht is inclusief lekkers bij de koffie, de heerlijke lunch en alle drankjes. De bar is gevuld met diverse alcoholische en niet alcoholische drankjes en in de middag een borrelplankje.

Schipper en kok Harriët laat zich bij het samenstellen van de lunch graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

BBQ.

Na aankomst in de haven van Harlingen kunt u zich inschrijven voor de BBQ aan boord. van 17.00 tot 20.00

Heerlijke salades uit eigen keuken, een goed vlees (of Vega) assortiment, vis pakketje, sausjes, stokbrood e.d en vrije toegang tot de bar.

Inschrijven tot vrijdag 13 mei.

Per persoon €35,-

Handige info

Een volledig verzorgde dagtocht op de Wadden. Inclusief lunch en drankjes. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Zondagochtend+/- 10.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina