Genieten op de Wadden - Zeilen met je eigen groep.

2021

vanaf.

Nog 1 op voorraad

Nog even er op uit, Geniet met jou vrienden of familie van de Wadden, reserveer het schip exclusief voor jullie zelf. Hoe heerlijk is het om een weekend, week of midweek te genieten van de vrijheid die ons schip biedt. Let op! de zomervakantie is nog beschikbaar, grijp deze unieke kans en reserveer nu.

 

Wie neem je mee? Je eigen familie natuurlijk. Maar je kunt er ook voor kiezen om samen met je buren of je beste vrienden, de mensen die jou na stonden in deze moeilijke tijden, op reis te gaan. Er is ruimte genoeg op onze mooie klipper. 11 hutten zijn er tot jullie beschikking en we kunnen in Corona tijden 12 personen een overnachting bieden.

Informeer vrijblijvend naar de beschikbare data

 

Al zeilend verkennen we  Werelderfgoed Waddenzee, bezoeken een eiland, gaan wandelen of fietsen, maar ook droogvallen op een zandbank, zeehonden spotten en wandelen of zwemmen op de breedste stranden van Nederland behoort tot de mogelijkheden. Maar ook het IJsselmeer met zijn mooie dorpen is een prachtig zeilgebied.

Dit alles in de rust en de veilige omgeving van een privéschip voor jou en je vrienden.

Hutten aan boord

Wij hebben de beschikking over 11 hutten, van 1 tot 4 personen. Je kunt helemaal zelf een indeling maken volgens onze plattegrond. De bedden zijn opgemaakt, zelfs handdoeken hoef je niet mee te nemen. Verder beschikken wij over 3 sanitaire voorzieningen voor onze gasten. Deze bestaan uit een douche en wc unit, Om zoveel mogelijk te voldoen aan de nieuwe richtlijnen, hanteren wij deze zomer een maximum van 12 personen.

Maaltijden aan boord

Tot voor kort dachten wij bij veiligheid aan boord aan zwemvesten, keuringsrapporten en gekeurde loopplanken en dergelijke. Sinds voorjaar 2020 heeft het een andere betekenis, wij willen dan ook benadrukken dat wij alle gestelde hygiëne voorschriften naleven. Zo word er bij ons niet alleen schoongemaakt, maar ook met ontsmettingsmiddel gewerkt, hangen in al onze toiletten en in de keuken hygiëne dispensers. Wij volgen de RIVM-aanwijzingen zoveel mogelijk op. Zodra je incheckt aan boord, bespreken wij gezamenlijk deze maatregelen en stemmen deze op elkaar af.

Prijzen aan boord

Huurprijs *

Zeilschip Wilhelmina

Groep tot 26 personen

(Scheepshuur)

 

Zeilen

Weekend

Vrijdag 16.00 / zon 16.00

€   3600,-   (139,- pp)

Midweek

Ma 10.00 / vrij 12.00

€   4700,- (180,- pp)

Week

Za 10.00 / vrij 16.00

Of ma 10.00 / zo 16.00**

€ 6900,- (265,- pp)

 

 

Extra’s    
Toeristenbelasting ± €1,50 pp  per nacht
Eindreiniging € 165,-

 

·       Inclusief dekbedden.

·       Exclusief maaltijden, u heeft de beschikking over een goed ingerichte keuken aan boord.

·       Exclusief, toeristenbelasting en eindschoonmaak.

·       * Varen en zeilen, onder voorbehoud van de door de overheid gestelde coronaregels.

10 % aanbetaling/ reserveringskosten , de rest betaald U 1 week voor de afvaartdatum.

Betaling van de reis

Bel of mail met ons om samen een datum te prikken. Je betaalt de reserveringskosten van 10 % vooraf, de rest betaald u een week voor afvaart. Mocht het door overheidsmaatregelen noodzakelijk zijn, zoeken wij samen met jou een andere datum, desnoods in 2021.

Kom vakantie vieren aan boord van de Wilhelmina en geniet van rust en vrijheid in eigen land!

Handige info

Haven van afvaart Harlingen. ± Dokkade 1

Aan boord:

± 20.00 uur inschepen ± 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina