Kerst 2022 - Winters genieten op Terschelling.

Vrijdag 23 december t/m maandag 26 december 2022

375,00 per persoon

Nog 16 op voorraad

Kerst op Terschelling

De Wilhelmina ligt tijdens de decemberfeestdagen afgemeerd op Terschelling. De zeilen zijn droog opgeslagen, ons rest niets anders dan uitgebreid genieten van het mooiste eiland van de Wadden.

Heerlijk fietsen, op een terrasje gluwein drinken en uitkijken over het wondermooie Wad, wat wil een mens nog meer.

En s’avonds dineren aan boord, waar Harriet zorgt voor een geweldig 3 of 4 gangen diner inclusief een passend wijn arrangement bij het diner.

Genieten aan boord.

Deze reis is op basis van half pension, dat houd in dat wij een uitgebreid ontbijt serveren en natuurlijk het heerlijke diner.

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, Bier met en zonder alcohol, Berenburg, Jenever, Gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met muntjes die u aan boord kunt kopen 5 stuks voor €12,50.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

In plaats van aan het roer staat onze kok Harriët Stalman steeds vaker in de pannen te roeren.

Geïnspireerd door diverse culinaire meester-koks kookt zij met passie en komen er prachtige borden met smaakvolle gerechten uit de keuken.

Steeds meer lokaal en steeds meer duurzaam, maar altijd lekker, de ene keer vis en de andere keer vlees maar ook vegetarisch en andere ‘diëten’ zijn altijd culinaire topgerechten.

Handige info

Een hotelverblijf op Terschelling, let op! je draagt zelf zorg voor je overtocht van en naar Terschelling, reserveer op tijd de veerboot bij rederij-doeksen.nl Ook kun je tegen een toeslag van €175,- ook een tweepersoonshut voor jou privé reserveren. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaalt u 1 week voor aankomst.

Aan boord:

Vrijdag +/- 12.00 uur inschepen Maandagmiddag +/- 12.00 uur ontschepen In overleg kun je langer blijven.

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina