Midweek Alde Feanen Friesland - Geniet van dit unieke natuurgebied

Zondag 25 september t/m vrijdag 30 september 2022

425,00 per persoon

Nog 17 op voorraad

Herfstgenieten in een uniek natuurgebied.

De Alde Feanen is een uniek natuurgebied midden in Friesland.

Oorspronkelijk een veenafgraving, die volledig terug gegeven is aan de natuur.

Smalle en wat bredere watertjes en eilandjes die alleen per boot bereikbaar zijn. In dit gebied kun je eindeloos zwerven en steeds weer nieuwe mooiste plekjes ontdekken.

Zelf zijn wij; Roel en Harriët er in vroege voorjaar te vinden, gewoon met de Wilhelmina genieten van de rust, de vele vogels, planten en het waterleven. Graag willen wij dit met jullie komende herfst delen. Hier en daar zeilen, wandelen en waar mogelijk een fietstocht. Bovenal genieten van de rust, de toeristen zijn allang naar huis en de Alde Feanen zijn van ons.

Zondagmiddag vertrekken we uit Harlingen, om alvast Friesland binnen te varen, maandag komen we bij het Alde Feanen gebied.

Streekgebonden producten.

Deze midweek is inclusief ontbijt en lunch en diner. Zondagavond wordt er een bij aankomst een eenvoudige verse maaltijd geserveerd. De andere dagen word er een heerlijk 3-gangen diner.

Schipper en kok Harriët laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

Handige info

Een midweek zeilen, fietsen, wandelen en genieten van de natuur in Friesland. We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Zondagmiddag +/- 14.00 uur inschepen Vrijdagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina