Het Paas weekend - Een lang weekend zeilen.

Vrijdag 7 april t/m maandag 10 april 2023

498,00 per persoon

Nog Uitverkocht

Genieten van werelderfgoed Waddenzee.

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van het voorjaar. Donderdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen. Naar welk eiland varen we? of misschien vallen we wel droog op een mooie zandplaat.

Samen spotten we zeehonden en genieten we van het grandioze uitzicht, een onvergetelijke ervaring.

The Paasreis op de waddenzee.

Pasen genieten op de Waddenzee, ruik het voorjaar en geniet van de eerste lentezon. Bij aankomst aan boord staat er een heerlijke reizigersmaaltijd voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

2023 is HET jaar dat The Passion word uitgevoerd en voor tv wordt opgenomen in Harlingen, aan de vooravond van onze culinaire paasreis. Reserveer daarom ook het B&B arrangement van donderdag op vrijdag deze kost €75,- pp inclusief ontbijt.

 

Zaterdagochtend vertrekken wij vanuit Harlingen naar de eilanden.

Deze Culinair reis Wadden is inclusief uitgebreid ontbijt en heerlijke lunch. Behalve  de eerste avond, wordt er s’avonds er een heerlijk 3 gangen menu geserveerd.

Inplaats van aan het roer staat onze kok Harriët Stalman steeds vaker in de pannen te roeren. Geïnspireerd door diverse culinaire meester-koks kookt zij met passie en komen er prachtige borden met smaakvolle gerechten uit de keuken. Steeds meer lokaal en steeds meer duurzaam, maar altijd lekker, de ene keer vis en de andere keer vlees maar ook voor vegetariërs  en andere ‘diëten’ het zijn altijd culinaire topgerechten.

Drankjes aan boord.

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, Bier met en zonder alcohol, Berenburg, Jenever, Gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met muntjes die u aan boord kunt kopen 5 stuks voor €12,50.

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Handige info

Een meerdaagse zeilreis van vrijdag 18.00 tot maandag 16.00 We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Je kunt tegen een toeslag van €110,- ook een tweepersoonshut voor jou privé reserverenMeld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaalt u 1 week voor afvaart. We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Je kunt tegen een toeslag van €175,- ook een tweepersoonshut voor jou prive reserveren. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Vrijdag vanaf 18.00 uur inschepen Maandagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina