Waddengastronomie - Geniet van (h)eerlijk Waddeneten op werelderfgoed Waddenzee

Vrijdag16 september t/m zondag 18 september 2022

365,00 per persoon

Nog 20 op voorraad

Genieten van werelderfgoed Waddenzee.

De combinatie Waddengastronomie en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring.  Vrijdagavond worden jullie ontvangen met een eenvoudige reizigersmaaltijd met verse producten uit het Waddengebied. s’Avonds kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen zodat we zaterdagochtend kunnen vertrekken naar onze bestemming.

Waddengastronomie aan boord.

Geniet van een weekend zeilen op de Wadden. De maaltijden worden zoveel mogelijk bereid met producten uit het Waddengebied, denk dan aan; cranberryjam, lokaal gevangen vis, boter van de waddenboer, kaas van Vlieland en nog veel meer.

Niet alleen voor de smaak, maar ook om onze ‘footprint’  op onze planeet zoveel mogelijk te minimaliseren Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heelijk lang weekend op de Wadden.

Deze Culinair waddenreis  is inclusief ontbijt en lunch. Zaterdagavond wordt er een heerlijk 3 gangen menu geserveerd. Alles zoveel mogelijk vers en smaakvol gemaakt door schipper en kok Harriët, zij laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en natuurlijk de producten van het Waddengebied.

Niet alleen vlees maar ook vis staat regelmatig op het menu, maar ook voor vegetariërs maken wij een heerlijk 3 gangen menu.

Handige info

Een weekend zeilreis van vrijdag 19.00 tot zondag 16.00 We stappen op en af in de haven van Harlingen. Maximaal 20 personen. Geen zeilervaring nodig. Meld u aan via Email, wij vragen een aanbetaling van 10 %, de rest betaald u 1 week voor afvaart.

Aan boord:

Vrijdagavond +/- 19.00 uur inschepen Zondagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Dokkade 1, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina