Meezeilen

Zeilen, kan ik dat wel? Natuurlijk!
Iedereen kan meezeilen op de Wilhelmina. Ervaring is niet nodig. Schipper Harriët en haar maat zijn goed op elkaar ingespeeld en samen met u worden de zeilen bediend.

Dagtochten

Vanaf 10.00 uur bent u welkom aan boord. Na de koffie met taart varen we de haven uit om te zeilen op de Waddenzee.

Laat u verrassen met wat de wind en het tij ons gaan brengen. We genieten van het water, de zandbanken en de prachtige natuur. Tijdens de lunch, ankeren we in een geultje en zijn tegen 16.00 weer terug in Harlingen. De dagtocht is inclusies koffie/thee, taart, een heerlijke lunch, borrelnootje, frisdrank, sapjes, bier en wijn.

€ 150,00 per persoon (minimaal 18 personen)

“Een dagtocht is écht een complete verwendag voor families, vrienden en collega’s”

Solo reizigers

Een aantal malen per jaar organiseren wij weekenden en vakantieweken voor iedereen die graag wil zeilen, maar niet met een eigen groep mee wil of kan.

De groep bestaat dan uit verschillende reizigers die zich als alleen reiziger hebben ingeschreven. Daardoor ontstaat altijd een prettig gemêleerd gezelschap. Alle maaltijden worden door ons verzorgd, er worden alleen wat hand en spandiensten gevraagd voor het tafeldekken, de afwas en dergelijke.

Trouwen

Een romantische trouwerij aan boord of op een Waddeneiland, wie wil dat nu niet? De trouwdag plannen wij samen met jullie. Rekening houdend met jullie wensen en budget, maken wij er een onvergetelijke dag van.

Bedrijfsuitje

Het Waddengebied biedt u en uw collega’s, werknemers of relaties een uniek decor voor een bedrijfsuitje. Uw bedrijfsvlag wapperend in de mast en samen hijsen we de zeilen. Midden op de Waddenzee gaan we voor anker op een zandbank.

Tussendoor eet u een gebakje met uw eigen logo bij de koffie en geniet u van een goed verzorgd lunchbuffet. U kunt bijpraten in de kuip en samen klinken we op een geslaagde dag.

Het bedrijfsuitje wordt voor u op maat gemaakt. Al vanaf €150,- per persoon heeft u een all-inclusive dag met drankjes, koffie/thee, gebak en lunch. (minimaal 18 personen)

Groepsreizen

Of u nu met familie, vrienden, vereniging of sportclub komt, op de Wilhelmina is er voldoende plek voor kleine en grote groepen.

Bekijk live beelden van de Wilhelmina