Meezeilen

Zeilen, kan ik dat wel? Natuurlijk!
Iedereen kan meezeilen op de Wilhelmina. Ervaring is niet nodig. Schipper Harriët en haar maat zijn goed op elkaar ingespeeld en samen met u worden de zeilen bediend.

Dagtochten

Hierbij een overzicht van de mogelijkheden betreft een dagtocht op de Wilhelmina.

We varen meestal vanuit Harlingen en komen daar ook weer terug.

Indien een volledige dagtocht tot 21.00 gereserveerd wordt, is een eilandbezoek geen enkel probleem, wel zijn wij natuurlijk afhankelijk van het weer en de getijden en kunnen daarom geen garantie geven voor de invulling van het dagprogramma.

De dagtochten zijn altijd inclusief de catering en de drankjes.

Minimum aantal deelnemers 14 personen, maximaal 35 personen.

Er geld een weekend toeslag van € 25,- p.p voor onze dagtochten !

 

Dagtocht met lunch; 10.00 t/m 16.00

Ontvangst is met koffie en suikerbrood van bakker Elsinga

Lunch; Soep, broodjes, Sandwiches, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, gerookte zalm

Melk, sinaasappelsap, koffie en thee.

Open bar.

€110,- per persoon*

 

Dagtocht met avondmaaltijd; 14.00 t/m 20.00

Keuze uit een BBQ, met 3 soorten vlees, waaronder huisgemaakte saté, diverse huisgemaakte verse salades, warm gerookte zalm, stokbrood en kruidenboter en dergelijke.

Of;

3 gangen menu met vlees, vis of vegetarisch, vooraf een bietensalade met 2 soorten schapenkaas. Hoofdgerecht; gestoofde varkenswang, op knolselderijpuree, warme groente en gegrilde varkenshaas. Of visfilet met sinaasappelsaus.

Als nagerecht mangosoep met citroenijs.

Dit menu kan in overleg nog aangepast worden.

Open bar.

€130,- per persoon*

 

Dagtocht met lunch en avondmaaltijd 10.00 tot 20.00 uur.

Een volledige dagtocht met zowel lunch als avondmaaltijd is geen enkel probleem.

De keuze voor BBQ of 3 gangenmenu, hoeft pas 2 weken voor de afvaart besloten te worden, zodat wij zo goed mogelijk op het weer kunnen inspelen.

€150,- per persoon*

 

Wij dragen zorg voor voldoende drank aan boord;

·       Koffie en thee

·       Rode en witte wijn

·       Bier met en zonder alcohol

·       2 Soorten sap

·       Cola en cola light

·       Sinas

·       Spa rood en blauw.

Laat u verrassen met waar de wind en het tij ons gaan brengen. We genieten van het water, de zandbanken en de prachtige natuur. Tijdens de lunch, ankeren we in een geultje en zijn tegen 16.00 weer terug in Harlingen.

*  Voor de dagtochten die in het weekend plaatsvinden rekenen wij een toeslag van €25,- per persoon.

€ 150,00 per persoon (minimaal 18 personen)

“Een dagtocht is écht een complete verwendag voor families, vrienden en collega’s”

Solo reizigers

Een aantal malen per jaar organiseren wij weekenden en vakantieweken voor iedereen die graag wil zeilen, maar niet met een eigen groep mee wil of kan.

De groep bestaat dan uit verschillende reizigers die zich als alleen reiziger hebben ingeschreven. Daardoor ontstaat altijd een prettig gemêleerd gezelschap. Alle maaltijden worden door ons verzorgd, er worden alleen wat hand en spandiensten gevraagd voor het tafeldekken, de afwas en dergelijke.

Trouwen

Een romantische trouwerij aan boord of op een Waddeneiland, wie wil dat nu niet? De trouwdag plannen wij samen met jullie. Rekening houdend met jullie wensen en budget, maken wij er een onvergetelijke dag van.

Bedrijfsuitje

Het Waddengebied biedt u en uw collega’s, werknemers of relaties een uniek decor voor een bedrijfsuitje. Uw bedrijfsvlag wapperend in de mast en samen hijsen we de zeilen. Midden op de Waddenzee gaan we voor anker op een zandbank.

Wij kunnen zorgen wij voor gebak met uw eigen logo voor bij de koffie.

Het goed verzorgd lunchbuffet is inclusief maar altijd aan te passen en uit te breiden naar uw eigen wensen. Een geslaagde dag waarin je heerlijk kunt bijpraten en toosten op een geslaagde bijeenkomst.

Het bedrijfsuitje wordt voor u op maat gemaakt. Al vanaf €110,- per persoon heeft u een all-inclusive dag met drankjes, koffie/thee, gebak en lunch. (minimaal 18 personen)

Groepsreizen

Of u nu met familie, vrienden, vereniging of sportclub komt, op de Wilhelmina is er voldoende plek voor kleine en grote groepen.

Bekijk live beelden van de Wilhelmina