Waddenweek 2024

8 Days

Waddenweek

Vrijdag 19 juli tot en met vrijdag 26 juli 2024

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van de zomer. Vrijdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen. Droogvallen en eilanden bezoeken staan hoog op ons wensenlijstje.

Geniet van een zomerse week zeilen op de Waddenzee.

Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heerlijke week op de Wadden.

Deze culinaire reis  op de Wadden is inclusief ontbijt en lunch en er word een heerlijk 3-gangen menu geserveerd. Alles zoveel mogelijk vers en smaakvol gemaakt door onze chef Harriët, Zij laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

Niet alleen vlees maar ook vis staat regelmatig op het menu, maar ook voor vegetariërs maken wij een heerlijk 3-gangen menu.

Op Terschelling blijven wij één nacht extra, er word die avond niet gekookt aan boord. Zo kan iedereen zijn eigen plan maken om te fietsen, wandelen of zwemmen in de Noordzee; volop genieten dus van een eilanddag. Je kunt dineren op het strand of op een gezellig terras, wij geven je graag een goede tip om lekker uit eten te gaan.

Kies een datum

TRIP DATES BESCHIKBAARHEID PRICE SPACE LEFT
19 juli 2024 - 26 juli 2024 Gegarandeerd € 925
20 Beschikbaar

Drankjes aan boord

Wij hebben een goed gevulde bar aan boord met diverse sapjes, biologische wijnen, bier met en zonder alcohol en diverse frisdrank en binnenlands gedistilleerd. Drink je graag iets wat wij niet standaard aan boord hebben, geef het aan ons door en wij zorgen dat het er wel is.

De drankjes worden betaald met Wilhelmina muntjes die jullie aan boord kopen. Eigen drank meenemen is niet toegestaan.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket