Bevrijdings-5daagse

5 Days

Vijf dagen zeilen vanuit Harlingen

Woensdag 1 mei 18.00 uur  tot en met zondag 5 mei 16.00 uur

Deze eerste dagen in mei genieten we op de Waddenzee, ruiken we het voorjaar en genieten we van de eerste lentezon. Bij aankomst aan boord staat er een heerlijke reizigersmaaltijd voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heerlijk lang weekend op de Wadden.

Met elkaar gaan we op ontdekkingsreis en bezoeken de mooiste plekjes. Als het mogelijk is met het getijde, vallen we zeker droog op een mooie zandplaat.

De bevrijdingsreis is inclusief uitgebreid ontbijt en heerlijke lunch. Alle andere avonden wordt er een heerlijk 3 gangen menu geserveerd.

Een heerlijke korte vakantie dus waarin de dag van de arbeid en bevrijdingsdag zijn opgenomen. We verkennen de eilanden, vallen droog als het tij gunstig is en genieten in aangenaam gezelschap van een prachtig schip en schitterende omgeving.

Drankjes aan boord

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, bier met en zonder alcohol, Berenburg, jenever, gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met muntjes die u aan boord kunt kopen.

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Zeilschip Wilhelmina

In de wolken

Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen op ons mooie schip op werelderfgoed Waddenzee.  Wij hebben er plezier in om de zachtste handdoeken klaar te leggen, heerlijke maaltijden en hapjes te bereiden, onze zeil- en natuurkennis te delen en advies te geven over de leukste terrasjes op de eilanden.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket