Culinair voorjaarsweekend

4 Days

Culinair lang voorjaarsweekend

Donderdag 30 mei 18.00 uur  tot en met zondag 2 juni 16.00 uur

Een lang weekend genieten op de Waddenzee.  Eind mei, begin juni, het voorjaar en de belofte van een mooie zomer. Bij aankomst aan boord staat er een heerlijke reizigersmaaltijd voor je klaar; een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heerlijk lang weekend op de Wadden.

Deze culinaire reis op de Wadden is inclusief uitgebreid ontbijt en heerlijke lunch. Alle andere avonden wordt er een heerlijk 3-gangen menu geserveerd.

Daarvoor zorgt onze chef de cuisine Harriët Stalman. Geïnspireerd door diverse culinaire meester-koks kookt zij met passie heerlijke maaltijden. Smaakvolle gerechten op prachtige borden, steeds meer lokaal en duurzaam geproduceerd. En altijd lekker! De ene keer vis en de andere keer vlees maar ook voor vegetariërs en andere ‘diëten’: het zijn altijd culinaire topgerechten.

Een heerlijk voorjaarsweekend waarin we de eilanden verkennen, droog vallen als het tij gunstig is en waar we in aangenaam gezelschap van een prachtig schip en schitterende omgeving genieten.

Kies een datum

TRIP DATES BESCHIKBAARHEID PRICE SPACE LEFT
30 mei 2024 - 2 juni 2024 Gegarandeerd € 495
6 Beschikbaar

Drankjes aan boord

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, bier met en zonder alcohol, Berenburg, jenever, gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met muntjes die u aan boord kunt kopen

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Zeilschip Wilhelmina

In de wolken

Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen op ons mooie schip op werelderfgoed Waddenzee.  Wij hebben er plezier in om de zachtste handdoeken klaar te leggen, heerlijke maaltijden en hapjes te bereiden, onze zeil- en natuurkennis te delen en advies te geven over de leukste terrasjes op de eilanden.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket