Culinair nazomerweekend

3 Days

Culinair nazomer weekend

Vrijdag 20 september 18.00 uur tot en met zondag 22 september 16.00

September, prachtig begin van de herfst en vaak met verrassend warme dagen. De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie werelderfgoed Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken we nieuwe vrienden en genieten we van de nazomer.  Gezamenlijk kijken naar het weer, het getij en naar ieders wensen en zo komen we tot een goed vaarplan. Droogvallen en eilanden bezoeken staan hoog op ons wensenlijstje.

Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een paar heerlijke dagen op de Wadden.

Deze culinaire reis op de Wadden is inclusief ontbijt en lunch en er word een heerlijk 3-gangen menu geserveerd. Alles zoveel mogelijk vers en smaakvol gemaakt door onze chef Harriët. Zij laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

Niet alleen vlees maar ook vis staat regelmatig op het menu, maar ook voor vegetariërs maken wij een heerlijk 3 gangen menu.

  • Deze reis is goed te combineren met de aansluitende reis naar de Alde Feanen in Friesland

Drankjes aan boord

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, bier met en zonder alcohol, Berenburg, jenever, gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met muntjes die u aan boord kunt kopen.

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

Zeilschip Wilhelmina

In de wolken

Ons doel is om onze gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen op ons mooie schip op werelderfgoed Waddenzee.  Wij hebben er plezier in om de zachtste handdoeken klaar te leggen, heerlijke maaltijden en hapjes te bereiden, onze zeil- en natuurkennis te delen en advies te geven over de leukste terrasjes op de eilanden.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket