Waddenweek 2024 - Geniet van een heerlijk week aan boord op werelderfgoed Waddenzee.

Vrijdag 19 juli t/m vrijdag 26 juli 2024

925,00 per persoon

Nog 16 op voorraad

Genieten van werelderfgoed Waddenzee.

De combinatie culinair genieten en zeilen op onze mooie Waddenzee is een geweldige ervaring. Samen hijsen we de zeilen, maken nieuwe vrienden en genieten van de zomer. Vrijdagavond kijken we gezamenlijk naar het weer, het getij en naar ieders wensen om tot een goed vaarplan te komen. Droogvallen en eilanden bezoeken staan hoog op ons wensenlijstje.

Geniet van een zomerse week zeilen op de Waddenzee.

Bij aankomst aan boord staat er een reizigersmenu voor je klaar, een eenvoudig maar vers en smaakvol gerecht, zodat je alvast in de stemming komt voor een heerlijke week op de Wadden.

Deze Culinair reis Wadden is inclusief ontbijt en lunch en er word een heerlijk 3 gangen menu geserveerd. Alles zoveel mogelijk vers en smaakvol gemaakt door schipper en kok Harriët, zij laat zich bij het samenstellen van het menu graag inspireren door het weer en producten uit de regio.

Niet alleen vlees maar ook vis staat regelmatig op het menu, maar ook voor vegetariërs maken wij een heerlijk 3 gangen menu.

Op Terschelling blijven wij 1 nacht extra, er word die dag niet gekookt aan boord, zodat ieder zijn eigen plan kan maken om te fietsen, wandelen of zwemmen in de Noordzee, volop genieten dus van een eilanddag. Je kunt dineren op het strand of op een gezellig terras, wij geven je graag een goede tip om lekker uit eten te gaan.

Drankjes aan boord

Tijdens onze zeilreizen is er een bar aan boord, waarin witte en rode wijn, bier met en zonder alcohol, Berenburg, Jenever, Gin, diverse frisdranken en sapjes.

Op verzoek vullen wij de bar graag aan met uw favoriete drankje.

Wij werken met muntjes die u aan boord kunt kopen.

Zelf drank meenemen is niet toegestaan.

.

Handige info

Individuele inschrijving. Alleen of samen met je partner of gezin boek je 1 van onze 10 hutten. Heb je geen zin om je hut te delen met iemand anders, dan kun je je eigen hut reserveren, dit kost € 60,- per nacht extra. De individuele reizen zijn inclusief: Handdoeken Zeilpak Welkomsmaaltijd op de avond van inschepen Andere avonden een 3 gangen diner Ontbijt en lunch Exclusief: Drankjes, deze zijn aan boord te koop Service kosten á € 15,- per persoon, deze worden contant aan boord afgerekend. Reiskosten van en naar de haven van afvaart.

Aan boord:

Vrijavond +/- 19.00 uur inschepen Vrijdagmiddag +/- 16.00 uur ontschepen

Vertrek:

Zuiderhaven tegenover 45, Harlingen

Bekijk live beelden van de Wilhelmina