Home Funnels block Culinaire Verwennerij
Kijk vrijblijvend in onze agenda Agenda

Volledig verzorgde reizen

Aan boord van de Wilhelmina staat alles voor jullie klaar. De bedden zijn opgemaakt, er zijn zachte handdoeken, er staat fruit in het dagverblijf. Ook als je nooit eerder hebt gezeild, hoef je je geen zorgen te maken over weer, wind en water. Voor alle gasten zijn warme water- en winddichte pakken aanwezig. En na een dag zeilen wacht een uitstekende maaltijd op een gezellig gedekte tafel.

Enkele voorbeelden van ons menu.

Voor groepen en meezeilers

Meezeilreizen

Alle meezeilreizen zijn inclusief alle maaltijden. De culinaire reizen zijn inclusief een ontbijt, lunch, driegangendiner zoals omschreven in de reisspecificaties.

De wedstrijdreizen zijn inclusief een tweegangendiner en/of stamppot buffet.

Drankjes zijn aan boord te koop voor nette prijzen. Het is niet toegestaan zelf drank mee te nemen tijdens de meezeilreizen.

Groepsreizen met familie en vrienden

Ook voor jullie eigen groepsreizen kun je volledige catering aanvragen. Onze chef koopt alles in en bereidt alle maaltijden. Samen met de chef bepalen jullie het menu.

De drank is daarbij niet inbegrepen. Je kan er met de familie/groepsreizen voor kiezen de drank zelf te verzorgen, of ook dit uit handen te geven en door ons in te laten kopen.

 

Prijzen catering:

Een weekend alle maaltijden kost €155,- per persoon

Dat is inclusief welkomstmaaltijd op vrijdag, drie gangen diner op zaterdag, twee keer uitgebreid ontbijt en twee keer heerlijke lunch.

Gaan jullie graag langer of korter mee, vraag dan een offerte op maat.

Prijzen drank:

                                                                                         Prijzen per persoon
1 dag 10.00 tot 21.00 € 40,-
Weekend Vrijdag 19.00 tot zondag 16.00 €75,-
Extra uur € 10,-
Extra dag € 40,-

Meer informatie en offerte

Wilt u meer informatie en de verschillende mogelijkheden doornemen, heeft u speciale dieetwensen of allergieën, neem dan contact op met Wadgenieten via onderstaand formulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-51112002. Wordt er niet meteen opgenomen, dan zijn we waarschijnlijk aan het varen. Laat uw nummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Aanvullende informatie

Vier weken voor de vertrekdatum sturen wij de laatste reisinformatie, waarin tips over het parkeren en wat wel en niet meenemen aan boord. Ook het maaltijdenformulier sturen wij mee waarin je kunt aangeven wat je niet wil eten, en de vraag of er allergieën/diëten zijn.

Vlees, vis en vegetarisch behoren tot ons standaardpakket, voor elk ander dieet en/of allergieën vragen wij een vergoeding van 5 euro per dag.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket