Home Funnels block Een eigen Evenement
Kijk vrijblijvend in onze agenda Agenda

Een bijzondere bijeenkomst?

Een bijzondere gebeurtenis, een bijzondere verjaardag, of een bedrijfsuitje? Wilt u op een bijzondere locatie een seminar, lezing of cursus organiseren, of wilt u strandjutten of plastic opruimen uit werelderfgoed Waddenzee. En wilt u daarbij slapen aan boord van een traditioneel zeilschip? Dat kan allemaal, en dat kan ook met een hele grote groep, en meerdere schepen.
Organiseer uw eigen evenement aan boord van de Wilhelmina of via de Wilhelmina. Overleg met de schipper en chef de cuisine over wat er allemaal mogelijk is. Boek het schip of meerdere schepen voor een dag, een weekeinde of een week. Er kan heel veel!

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie, en de verschillende mogelijkheden doornemen, neem dan contact op met Wadgenieten via onderstaand formulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-51112002. Wordt er niet meteen opgenomen, dan zijn we waarschijnlijk aan het varen. Laat uw nummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

 

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket

Disclaimer

Ondanks onze gedegen voorbereiding kan het altijd zo zijn dat wind en water voor een afwijking van de eerdere afspraken kunnen zorgen. Ook dan zullen wij er alles aan doen u een onvergetelijk evenement te bezorgen.