Home Funnels block Trouwen Aan Boord
Kijk vrijblijvend in onze agenda Agenda

Het ja-woord op de Wadden of het strand

Wil je trouwen op een bijzondere locatie? Of wil je je geloften bevestigen, ten overstaan van je hele familie, en dierbaarste vrienden? Waar kan je dat beter doen dan aan boord van een historisch zeilschip, of zelfs op de bodem van de Waddenzee. De Wilhelmina is dé locatie voor een bijzondere ceremonie. En dat kan ook op de bodem van de zee. We varen naar een van tevoren vastgestelde zandbank, en laten het schip droogvallen. Na de plechtige gebeurtenis laten jullie je weer met de gasten aan boord verwennen. Geniet van de rust en ruimte van de Waddenzee, en bouw een feestje waar niemand er last van heeft!

De dag van je leven of het hernieuwen van je trouwgeloftes

Het vieren van de liefde

Het vieren van de liefde 🧡 in al zijn hoedanigheden aan boord van ons historisch zeilschip. Samen met de bemanning de zeilen hijsen en koers zetten naar jullie speciale locatie. Gedurende de gehele dag word je verrast met allerlei lekkernijen en een uitgebreide lunch, genietend aan dek in het zonnetje of een heerlijk fris windje.

Na aankomst op jullie unieke huwelijks-coördinaten midden op de Waddenzee wachten we op het moment dat we van boord kunnen stappen. Zodra het water voldoende is gezakt en de bodem van het Wad steeds droger wordt stappen we samen met de trouwambtenaar van boord en maken we onze eigen rituelen om de liefde te vieren en jullie huwelijk te voltrekken. Bij terugkomst staan de champagne en bruidstaart  klaar op het schip. Proost!

Bevestiging geloftes

Wat is er mooier om je trouwgeloftes nog eens over te doen, omdat je na zoveel jaren nog steeds of weer van elkaar houdt. Of je wil gewoon de bruiloft vieren die er destijds niet van kwam. Samen met alleen de mensen die er toe doen in de intimiteit van het schip op de meest unieke locatie van Nederland.

Jubileum

Ook voor een jubileum is ons zeilschip een fantastische locatie. Samen met de kinderen, de kleinkinderen of een kleine kring vrienden vieren jullie de liefde aan boord. Voor iedereen is er iets te doen, helpen met de zeilen, een spelletje spelen of heerlijk bijkletsen met oude vrienden in een ontspannen omgeving. Daarnaast genieten jullie van lekker eten, of heerlijke hapjes. Reserveer je een heel weekend, dan zeilen we naar een van onze mooie eilanden waar je wandelt, fietst of zandkastelen bouwt op het strand.

Vraag een offerte aan

Willen jullie meer informatie, en de verschillende mogelijkheden doornemen, neem dan contact op met Wadgenieten via onderstaand formulier. Je kunt ook telefonisch contact opnemen via 06-51112002. Wordt er niet meteen opgenomen, dan zijn we waarschijnlijk aan het varen. Laat je nummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Niet inbegrepen

Hoogst persoonlijke items als ondertrouw, het trouwboeket en een bruidstaart zijn niet inbegrepen. En ook wind en water kunnen ervoor zorgen dat eerdere afspraken aangepast moeten worden. Ook dan zullen wij ervoor zorgen dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben!

De natuur bepaalt jullie datum

Om zeker te weten dat we kunnen droogvallen op jullie trouwdag is het verstandig om samen met ons naar geschikte data te kijken.

Culinair genieten met
Vers bereide maaltijden
aan boord

Sinds 1893. De
Wilhelmina kiest al 130
jaar het ruime sop

Op de fijne brede
bedden, zit het met jouw
slaapcomfort wel goed

Opladen? Iedere hut is
voorzien van 220 volt
 stroompunten

De Wilhelmina biedt
overal voldoende
stahoogte

Compleet: Ook het
bedlinnen behoort tot het
standaardpakket